Fredag kunne de nemlig fortelle gladnyheten om at de har fått en masse ulltøy inn, som de kan låne ut til folk sammen med alt det andre de har å by på.

– Dette blir moro å ta frem til høsten. Tusen takk, Margunn, skriver de på sine Facebook-sider.

Bua Levanger er et populært tiltak, på samme måte som Utstyrsbua i Verdal. Kort fortalt er de to tilbudene som et bibliotek, bare med fritidsutstyr istedet for bøker.

Bua Levanger har til sammen 1.593 kunder i registeret sitt, og totalt antall utlån er nå på over 14.000, fordelt på litt over 5.000 besøk. I skrivende stund er det 86 lånere som er i besittelse av en eller flere ting fra Bua Levanger.

– Det er dette som gjør Bua Levanger til det den er, en plass først og fremst Levangers befolkning, men også andre kommer til uansett alder. Både gamle og unge, gutter og jenter, kvinner og menn bruker oss, konstaterer utlånstilbudet idet de ønsker alle god helg.

– I tillegg har en skikkelig gladnyhet. Vi begynner med lørdagsåpent fra neste helg (21. juli) mellom klokken 10 og 14. Det skal vi ha i hvert fall frem til utgangen av februar neste år.