-Det har vært en veldig rolig natt, opplyser Trond Volden i Trøndelag politidistrikt når han går gjennom nattens hendelser i Levanger og Verdal.

Han finner likevel en loggført hendelse fra Verdal.

-Der var det mistanke om en bil som snoket, men det viste seg å være avisbudet, forteller Volden.

Mistenker ruskjøring

Tidlig fredag morgen ble politiet varslet om vinglete kjøring på E6 i sørgående retning ved Åsen. Melderen mente det kunne dreie seg om ruskjøring.

Ikke lenge etterpå havnet bilen i en ulykke ved Langstein i retning Stjørdal. Der traff den både en lastebil og autovernet.

Været

Meteorologene har på Yr.no satt farevarsel ute for kraftige regnbyger med torden fredag ettermiddag og kveld i indre strøk av Trøndelag. Det ser ut til at både Levanger og Verdal kan berge for nedbør. Det ventes sol og temperaturer godt over 20 grader.

Nasjonalt og internasjonalt

Mann skutt og drept av politiet i Sverige

En mann i 30-årene ble natt til fredag skutt og drept av politiet i Norrköping i Sverige etter en «uspesifisert nødsituasjon». Politiet vil ikke kommentere hva som skjedde eller hvor mange skudd som ble avfyrt.

Ifølge Aftonbladet motsatte mannen seg en legeundersøkelse, noe som gjorde at politiet ble tilkalt. Sammen med en lege dro de til mannens bolig rundt klokken 2 natt til fredag.

Russisk UD ber om løslatelse av spionsiktet student

Russisk UD la torsdag kveld ut nytt profilbilde på sin Twitter-konto av den spionsiktede studenten Maria Butina (29) med emneknaggen #FreeMariaButina.

Butina ble pågrepet i Washington få timer etter toppmøtet mellom presidentene Donald Trump og Vladimir Putin i Helsingfors mandag.

Neymar avviser overgang til Real Madrid

Brasils superstjerne Neymar avviser spekulasjoner rundt framtiden hans og sier han forblir hos franske Paris Saint-Germain.

Neymar ble verdens dyreste fotballspiller da Barcelona solgte ham for 222 millioner euro i fjor og er linket til Real Madrid, særlig etter at den spanske klubben solgte Cristiano Ronaldo til italienske Juventus.

Kronprinsen fyller 45 år

Kronprins Haakon feirer sin vane tro fødselsdagen privat, og befinner seg for tiden på sommerferie.

Kronprinsfamilien pleier å tilbringe store deler av ferien på hyttene i Norge, og kronprinsesse Mette-Marits bilder på Instagram den siste tiden kan vitne om at det gjelder i år også.