Portrettet:

Alt kan fikses

Som tenåring fikset han eget fotballag. Dermed var politikeren i Pål Sverre Fikses vekt.

Pål Sverre Fikse er en stor RBK-fan, og fikk et sesongkort som gratulasjonsgave fra Nord-Trøndelag barne- og ungdomsråd da han mottok frivillighetsprisen.  Foto: Marte Skjesol

Nyheter

Det var på Aker i Verdal at Pål Sverre Fikse ble vervet inn i politikken. Tidlig i 20-årene jobbet han der som vaktmester og vekter gjennom Siemens. Sp-politiker Tomas Hallem var hans kollega og spurte om Pål Sverre ville bli med i Senterungdommen. Selv mener Pål Sverre, den midlertidige varaordføreren i Verdal, at hans politiske karriere startet enda tidligere. Han var i slutten av tenårene da han oppdaget at det å engasjere seg virket. Han var glad i å spille fotball, men var ikke motivert til å bruke all sin fritid på å sparke ball.