Morgenrapport 8. august:

Kan vi ha lyn og torden i vente?

Dette skjer og har skjedd i Innherred.

  Foto: Kristin Heggdal

Nyheter

Skal man tro Politiet i Trøndelag på Twitter, har det nok en gang vært en hendelsesfattig natt i Innherred. Politiets operasjonssentral bekrefter det, og forteller til Innherred at den eneste nevneverdige hendelsen fra i natt var da en trafikkontroll ble holdt i Mulelia rundt klokken 2 i natt. 60 kontrollerte kjøretøy, ingenting å bemerke.

Hvis vi retter øynene fremover, kan vi se at vi har en værmessig interessant dag. Temperaturen vil variere fra 16 til 26 grader celsius, og vi vil få oppleve både full sol og regn i følge yr.no. Kanskje vil det komme lyn og torden også.

Sommerskoler

Rundt om i Innherred fortsetter arrangørene med diverse sommerskoler. Forskerfabrikkens sommerskole, Sommerskole med RS og Sommerskole med judo og BJJ fortsetter alle denne varme onsdagen.