Nye seter i sal 2

Verdal Kino feirer i kveld med visning av «Cinema Paradiso» i 4K.

Kinosjef Eli Røthe kan melde at de nye setene er gode. 

Nyheter

I går fikk Verdal Kino inn nye seter i sal 2. I dag, 19:30, feirer de med 4k-visning av en remastret «Cinema Paradiso», publikumsfavoritt og Oscarvinner, som i anledning sitt 30-årsjubileum har blitt remastret og oppgradert til 4k-kvalitet. Det er ikke så mange som har 4k-projektor, sier kinosjef Eli Røthe, men det har altså Verdal Kino.

– Det blir kjempeartig, og visningen er åpen for alle, sier Røthe, som også forteller at det blir kaffe og makroner, og at 18-20 allerede har kjøpt billetter.

De gamle setene hadde blitt litt slitt – det var de samme som ble satt inn da kinoen åpnet. Neste uke, den 15. august, er det 15 år siden nye Verdal Kino åpnet. Da var det tid for nye seter, og de er minst like gode.

– Det er bra kvalitet, sier Røthe, og ønsker folk velkommen.