Unni Storstad slutter som kommunalsjef

Skifter beite vekk fra samfunnsutvikling.

Unni Storstad tar over stillingen som økonomisjef i Innherred Renovasjon fra 1. november.   Foto: Levanger kommune

Nyheter

Torsdag formiddag sendte Innherred Renovasjon ut en pressemelding, som sier at kommunalsjef for samfunnsutvikling Unni Storstad, er ansatt som ny økonomisjef i renovasjonsselskapet. Dermed slutter hun i stillingen som kommunalsjef for samfunnsutvikling i Levanger kommune - en stilling hun har hatt de siste årene.

- Unni Storstad blir fra 1. november ny økonomisjef hos Innherred Renovasjon IKS. Storstad er i dag kommunalsjef for samfunnsutvikling i Levanger kommune. Hos Innherred Renovasjon overtar hun etter Stig Arild Myhre som skal over i pensjonistenes rekker, heter det i pressemeldingen.

Fornøyd leder

Innherred Renovasjon er et interkommunalt renovasjonsselskap eid av 10 kommuner i Trøndelag. Selskapet har ansvar for innsamling og behandling av husholdningsavfall og slam i eierkommunene. Hovedkontoret ligger i dag på Verdal, men med driftsavdelinger på Levanger og Stjørdal.

Geir Tore Leira, administrerende direktør hos Innherred Renovasjon, ser fram til å få Storstad med på laget.

– Unni Storstad har en allsidig bakgrunn både fra offentlig og privat sektor, og hun har både økonomi- og IT-kompetanse som er verdifull for oss når vi skal møte framtiden. Vi er veldig glade for at hun ville bli en del av lederteamet til IR, sier Leira.

Økonombakgrunn

Unni Storstad er 55 år og kommer fra Inderøy. Hun er utdannet dataingeniør og økonom og har bakgrunn innen faget ledelse. Storstad har bred erfaring med økonomi og økonomistyring, gjennom lederansvar i både privat og offentlig virksomhet. Hun har tidligere hatt stillinger som økonomisjef ved Røra Fabrikker AS og controller i Coop Norge Industri. Storstad har de siste årene jobbet som kommunalsjef for samfunnsutvikling i Levanger kommune, etter sju år som administrerende direktør i Coop Inn-Trøndelag. Hun har også vært rådmann i Steinkjer kommune og hatt lederstillinger i Nord-Trøndelag fylkeskommune og Helse Nord-Trøndelag.