Morgenrapporten:

Frekke tyver stjal tohjulinger

Og senere ble det gjort innbrudd.

Politiet hadde nok å gjøre i natt. 

Nyheter

Det har vært litt av hvert å gjøre for politiet i Innherred natt til fredag.

I går kveld klokken 22:07 fikk politiet inn en melding om at en scooter var stjålet i Levanger sentrum. De har fortsatt ikke funnet hverken scooteren eller gjerningspersonen.

Noen timer senere, nærmere bestemt 00:50 kom en ny melding om tyveri. Denne gangen fikk politiet tatt kontroll på en mann som forsøkte å stjele en sykkel i Levanger. Politiets operasjonssentral opplyser til Innherred at de har all informasjon de trenger fra gjerningsmannen.

Innbrudd og beruset person

Drøye ti minutter over fire i natt fikk politiet inn en melding om innbrudd i Levanger sentrum. Alarmen på stedet ble utløst klokken 03:55, og både huseier og politi rykket etter hvert ut til stedet. Ingenting ble stjålet.

Like rundt klokken 08:00 dro politiet til Levanger togstasjon for å hjelpe en beruset person. Man har forsikret seg om at personen ikke er syk, men full forteller operasjonssentralen.

Vær og hendelser

I dag avsluttes en hel del sommerskoler rundt om i området. Det er kanskje like greit, for det er ingenting med dagens været som tilsier at det er sommer. I følge yr.no skal det regne i stort sett hele dag, og temperaturen vil ligge rundt 15 grader celsius.