Frode Varslot Hagen er styreleder i det nyetablerte selskapet Flatan Invest AS, som ble registrert i Foretaksregisteret 8. august. Selskapet holder til på Jørstad på Ytterøy, og er tilknyttet det nye eierskapet ved Ytterøykylling. Selskapet har kjøpt seg opp til 68,9 prosent eierskap i kyllingforedlingsselskapet på Ytterøy. Han har med seg Lasse Kjønstad, Robert Sivertsen og Per Steinar Norum i styret.

Selskapet skal selge, gjennom hel- eller deleide selskaper eller i samarbeid med andre selskap, forestå investeringsvirksomhet, med investering i aksjer, obligasjoner, selskapsandeler, fast eiendom og annen virksomhet beslektet med dette. Selskapet har 30.000 kroner i kapital ved oppstarten.

Gråmyra Dekk og Bilservice AS i Gråmyrvegen 43 i Levanger er slettet fra Foretaksregisteret etter å ha fusjonert med Team Verksted Trøndelag AS i Sorgenfriveien 7 i Trondheim.

Leri AS i Skolevegen 15D har endret forretningsadresse til Fagerbakkvegen 8 i Levanger fra 8. august.

Merlin Eiendom AS på Trekanten i Levanger har endret forretningsadresse til Trekanten 1B i Levanger.

Natex Norge AS har fått innstilt bobehandlingen i konkursboet på grunn av at boets midler ikke kan dekke omkostningene ved fortsatt behandling. Kjennelsen i Inntrøndelag tingrett ble avgjort 2. august, og selskapet slettes fra Foretaksregisteret fra samme dato. Selskapet ble tvangsoppløst fra 31. mai i år, og drev opprinnelig med oppføring av bygninger.

Andreas Jørgensen fra Lynumvegen 460 i Levanger har etablert enkeltpersonforetaket Villmarka Jakt og Friluftsliv fra 3. august. Selskapet skal tilby kurs og trening av jakthunder og salg av varer brukt til jakt og trening.

Abatico AS i Reinsholm 26C i Verdal har endret styret fra 3. august. Torgeir Veimo er styreleder og har med seg Terje Johannes Veimo i styret. Gudrun Kvålen Veimo går inn i styret som styremedlem. Selskapet ble etablert i januar 2013 for å investere i aksjer og verdipapirer.

Bjørnar Holtan i Rugdevegen 3 i Verdal har etablert Arcxal AS fra 6. august. Selskapet skal tilby tegnetekniske tjenester innen bygg og anlegg og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøpt og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Selskapet skal også drive kjøp, salg, utvikling og utleie av fast eiendom. Selskapet har 30.000 kroner i kapital, og Bjørnar Holtan er selv styreleder og daglig leder i selskapet.

Elman Norge AS har endret styret fra 2. august. Ole Rogstad Jørstad er styreleder, mens Erik Sakshaug, Roald Stene, Yngve Østgård, Ståle Fjerdingen og Elisabeth Hov er styremedlemmer. Tom Rune Iversen er varamedlem.

Enes og Olsen Malerforretning AS i Neptunvegen 2 i Verdal har endret daglig leder fra 8. august. Bjørn Nordseth er nå ansatt som ny daglig leder etter Dagfinn Enes.

Robert Storholmen er ny daglig leder i Holmli Vasslag SA i Holmlibakkan 4 i Vuku fra 2. august. Styret endres også fra samme dato, og består nå av Storholmen som styreleder, mens Bjørnar Aksnes, John-Magnus Gomo, Ingebjørg Gomo og Dan Olaf Holmli er styremedlemmer.

Innspæll AS i Møllegata i Verdal er slettet fra Foretaksregisteret fra 2. august. Selskapet ble meldt oppløst i november i fjor med Anett Hjelkrem som avviklingsstyrets leder.