Podkast:

Ordfører-avgang og en evig diskusjon om kulturbygg

Hvem blir Bjørn Iversens etterfølger? Får Levanger noen gang et nytt kulturbygg? Hør den første episode av podkasten «Vækka som va».

Ordfører Bjørn Iversen trekker seg. Hvem blir hans etterfølger? Hva gjør dette med lokalpolitikken i Verdal. Kulturdiskusjonen i Levanger? Får byen noen gang et nytt kulturbygg, eller varer denne diskusjonen evig?

Jostein Grande, Roger Rein og Erlend Aune diskuterer Bjørn Iversens avgang og kulturbygg i Levanger.  Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

«Vækka som va» er en splitter ny podkast som gis ut av lokalavisa. I podkasten diskuteres aktuelle saker som har funnet sted i Verdal og Levanger den siste tiden.

Erlend Aune er programleder, og med seg har han redaktør i Innherred, Roger Rein, og Jostein Grande fra kommunikasjonbransjen.

I denne ukas episode av podkasten, er det to tema som diskuteres. Bjørn Iversens avgang som ordfører og diskusjonen om kulturbygg i Levanger.

Hvem blir Iversens etterfølger? Hva gjør dette med lokalpolitikken i Verdal? Får Levanger noen gang et nytt kulturbygg, eller varer denne diskusjonen evig? Disse spørsmålene er blant det som drøftes i «Vækka som va».

Du finner podkasten på SoundCloud, Itunes og innherred.no. Kom gjerne med spørsmål, innspill og tilbakemeldinger på podkasten!