Podkast

«Vi misunner verken politikerne eller rådmennene det de nå står midt oppe i!»

Ukas «Vækka som va» handler om penger, eller retter sagt mangel på penger.

I dag snakker panelet om kommuner og penger. Hvem har det verst av ordførerne Bjørn Iversen eller Robert Svarva? Og hvilke rådmenn sliter mest med økonmien? Jostein Grimstad i Verdal eller Ola Stene i Levanger?

Nyheter

I dag er det klart for den tredje utgaven av Innherreds nye podkast.

I dag handler det om kommuner og penger. Hvem har det verst av ordførerne Bjørn Iversen eller Robert Svarva? Og hvilke rådmenn sliter mest med økonmien? Jostein Grimstad i Verdal eller Ola Stene i Levanger?


Ramsalt kritikk av dårlig økonomistyring

Politikerne var ikke nådige i kritikken, men har fortsatt tillit til at administrasjonen retter opp.


«Vækka som va» er en ukentlig podkast fra lokalavisa Innherred. Her ser vi på aktuelle ting å snakke om fra samfunnslivet i Levanger og Verdal. Faste deltakere i podkasten er redaktør Roger Rein, kommunikasjonsrådgiver Jostein Grande og journalist Erlend Aune.

Erlend Aune, Jostein Grande og Roger Rein er det faste panelet i podkasten «Vækka som va». 

 

Her er det tidligere utgavene av podkasten:


Høgskolen i Nord-Trøndelag har blitt til Nord universitet. Nå er det viktigere å forske og skrive artikler, enn å undervise studenter. Hva gjør det med institusjonen på Røstad og de som arbeider der? Og kan vi ta Nord tilstedeværelse på Levanger og Verdal for gitt? Vi er også en tur innom debatten om debattklimaet i verdalspolitiken.


Ordfører Bjørn Iversen trekker seg. Hvem blir hans etterfølger? Hva gjør dette med lokalpolitikken i Verdal. Kulturdiskusjonen i Levanger? Får byen noen gang et nytt kulturbygg, eller varer denne diskusjonen evig?