Slått til blods i Levanger sentrum

Dette har skjedd og skjer på Innherred.

I Kirkegata i Levanger var det en hendelse som endte med neseblod sist natt. 

Nyheter

Det er i trehusbyen det har skjedd denne helgen. Natt til søndag ved ett-tiden fikk politiet melding om at en person hadde blitt slått av en annen utenfor et utested i Kirkegata.

– Både fornærmede og mistenkte er i 20-årene, og vi har personalia på begge to. Mistenkte var forsvunnet fra stedet da vi kom frem, og vi har så langt ikke pratet med ham, men det vil vi gjøre etter hvert.

Mannen som ble slått skal ha blødd neseblod da politiet kom til stedet, og politiet vurderer selv å opprette sak på forholdet.

Feststøy og beruset drosje-kunde

Litt senere på natta fikk politiet melding om feststøy fra en privatbolig i Levanger. En patrulje rykket ut og fikk roet det hele ned, og det kom ingen flere meldinger om bråk i natt.

Ved 04.30-tiden måtte politiet bistå en drosjesjåfør som slet med en overstadig beruset kunde.

– Vi valgte en enkel løsning, vi plukket med oss vedkommende og kjørte ham hjem.

Ifølge T-A skal det dessuten ha vært en voldsepisode på en privatadresse i Verdal i går kveld, der en kvinne i 40-årene hevdet seg utsatt for vold fra en mann i 50-årene. Skadeomfanget er ikke klart, men det er opprettet sak på forholdet og mannen er løslatt.

Litt av hvert som skjer

I dag er det åpning av trimtrappa i Holåsen i Skogn, der ordfører Robert Svarva skal klippe snor før det etterpå blir «Levangermesterskap i trappeløp» med start fra Coop Extra og målgang på toppen av trappa.

Trapper opp trimtrappkampen med trippelinvitasjon

Trippende arrangører håper lokalbefolkningen tropper opp, enten de har trappet opp eller ned.

Skogns håndballherrer serieåpner mot NTNUI med en gammel LHK-kjenning som ny trener.

Birgit Skarstein er regjerende verdensmester i pararoing. I dag skal hun forsvare tittelen. 

Før den tid skal Birgit Skarstein ro for å forsvare VM-tittelen sin. Det skjer i Plovdiv klokken 10.47 norsk tid. Hun har vært suveren i år, men litt fordi israelske Moran Samuel har hatt barselspermisjon. I fjor var hun seks sekunder bak Skarstein i finalen, etter å ha vært tretti sekunder bak i innledningen. I år rodde israeleren tjue sekunder raskere enn vinnertiden i fjor i forsøket.

– Søndag får vi se om hun la mer i forsøket i år enn i fjor, eller om hun faktisk på ny har enda mer å gi i finalen, skriver roforbundet i sin presentasjon av dagens finaler.

I ettermiddag blir det fotballkamper i vårt område, i form av Vuku - Byåsen 2 i 4. divisjon og Levanger - Nest-Sotra i 1. divisjon. Sistnevnte er utpekt som «Vi bryr oss-kampen» med gratis inngang. Kommer det mange på kamp, vil det gi gode penger i kassa fra sponsorer til initiativet.

Mann hevdet seg utsatt for ran

I Trondheim ble politiet kontaktet ved to-tiden i natt, etter at en mann hevdet å ha blitt bundet, slått og frastjålet eiendeler.

Han hadde synlige skader på skuldrene og hendene, og klaget på smerter i hodet, men var ikke alvorlig skadd.

Hendelsen skulle ifølge mannen ha skjedd en time før han varslet, men han skal ikke ha fått meldt fra til politiet fordi han ble frastjålet telefonen sin.

Ifølge Adressa har mannen forklart at han ikke så ansiktene til gjerningspersonene fordi de holdt ansiktet hans ned i en sofa.

Ellers i landet

I Oslo ble en mann i midten av 20-årene banket bevisstløs av seks ukjente, unge menn på Majorstua rett over midnatt.

På Elverum ble en gutt og hans far funnet døde i en bolig i går, politiet mener faren først drepte sønnen og så seg selv.

Av mer hyggelige ting så er det rød løper for Månelyst i Flåklypa på Colosseum kino i dag. Filmen har norgespremiere over hele landet 21. september. Filmen har hatt førpremiere på Verdal kino i helgen, og det er mulighet for å se den søndag klokken 15.30.

Været i dag

Været i dag blir helt greit, trolig oppholdsvær og 12-13 grader. I morgen og tirsdag blir det litt samme temperatur, men en del nedbør. Onsdag og torsdag bilr nok ukas beste dager, med temperaturer over 15 grader, før det ifølge de foreløpige varslene blir mer varierende igjen mot neste helg.

Verdalingens værspåmann har imidlertid lovet skikkelig finvær i oktober, så det er ikke sikkert at høstvarmen har sagt helt takk for seg ennå.