Fire kandidater kjemper om bankens jubileumsgave

100.000 skal deles ut et aktivetstilbud i Levanger.

Ingvild Rønning Radwan, Kjersti Nordberg, Olav M. Salater og Randi Aune har blitt enige om kandidatene. 

Nyheter

Etter å ha gått gjennom 133 søknader, har juryen valgt ut fire kandidater som nå konkurrerer om jubileumgaven fra Sparebank 1 SMN. I 1843 ble Levanger og Skogns Sparebank etablert og 175-årsjubileet feires med at Sparebank 1 SMN deler ut en pengegave på 100.000 kroner. Juryen består av banskjef Olav M. Salater og Randi Aune i Sparebank 1 SMN, samt kommunens frivillighetskoordinator Ingvild Rønning Radwan og idresttskonsulent Kjersti Nordberg. De har blitt enige om fire kandidater som skal konkurrere om folkets stemme for å motta gaven: Levanger nye teater, Torsbustaden alpinsenter, løypekjøring i Frolfjellet og Levanger Røde Kors.