Skulle ta unna for eget jaktlag, men ny vekst var fort gjort

Han har to tilsvarende etableringer bak seg. På tredje forsøk ser det ut til å gå riktig vei.

Stig Kåre Moe og dattera Maja kommer med en hjort til Arnt Olav Grendahl, en spissbukk på anslagsvis 60 kilo, som den første felt i Frol tildelingsområde. 

Jeg lærer stadig noe nytt, og det er nettopp det som er artig.Arnt Olav Grendahl

Nyheter

Arnt Olav Grendahl har lang erfaring som slakter og pølsemaker. Et fag som på mange måter har blitt mer og mer spesialisert med åra. Mens saging av kjøttstykker utgjorde en stor del av arbeidshverdagen for et par tiår siden, har både parteringskunst og foredlingskunst fått en interesseoppsving. Folk etterspør spesialiteter, og de er jevnt over mer opptatt av matlaging som fag. Det er i alle fall en erfaring Grendahl har gjort seg gjennom egen karriere med kniven.