Jubileumsgaven

Idrettslaget legger til rette for tusenvis av skiturer

Hvis det hadde vært et telleapparat i skiløypene på Frolfjellet, ville det nok løpt løpsk.

I påvente av snøen, står tråkkemaskina i garasjen. Jostein Nordvoll (fra v.), Arve Munkeby, Bente Hovdal Sundsvik, Astrid Indgaard Rotmo og Odd Langeland er ikke i tvil om at en eventuell jubileumsgave til løypekjøring i Frolfjellet vil komme svært mange til gode.  Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

Mengden friluftsinteresserte benytter seg av skiløypetilbudet på Frolfjellet er intet mindre enn formidabelt. En eventuell gave på 100.000 kroner vil helt klart være et kjærkomment tilskudd til et ønsket tilbud som svært mange innbyggere benytter seg av, helg som ukedag, sent som tidlig. Ikke minst vil det være en hyggelig oppmuntring til alle de som jobber timer ut og timer inn på dugnad for å sikre at skisporet rundt omkring i fjellets løypenettverk blir så godt det kan bli.