Brukte fire dager i Levanger og Verdal - vervet 30 nye medlemmer

– Utrolig viktig å være tidlig organisert.

Sigurd Rønning (til venstre) og Jørgen Botnvik besøkte Spenncon-ansatte Robin Svenning, Golaga Ali Zadah og Hasan Mohammedai på vegne av lærlingepatruljen.  Foto: Tor J. Friberg.

Nyheter

I forrige uke arrangerte Fellesforbundet for andre gang lærlingepatrulje i norddelen av Trøndelag. I løpet av uken reiste 15 frivillige ungdommer rundt i fem puljer for å besøke lærlinger innenfor blant annet bygg og anleggsbransjen, industri-, hotell og restaurant- og bilbransjen. Fellesforbundet er det største forbundet i LO i privat sektor. Vi har fått pratet med 110 lærlinger enkeltvis i løpet av fire dager, og får sjekket at de har det bra på jobb, sier Siril Monteiro, ungdomssekretær for Fellesforbundet i Midt-Norge.