– Kan være at vi sier ifra oss plassen

Kim Tore Løding er ikke sikker på om fotballkvinnene benytter seg av opprykket.
Nyheter

Verdals fotballkvinner rykket som kjent opp fra 3. divisjon til 2. divisjon denne sesongen. I tillegg rykket andrelaget deres opp fra 4. divisjon til 3. divisjon. Kim Tore Løding er dog ikke helt sikker på om andrelaget velger å beholde plassen i den nye divisjonen.

– Jeg er litt usikker på hvordan andrelaget tar nivået i 3. divisjon. Det kan nok bli tøft. Vi rundt laget snakker litt om det er lurt å ha et lag i 3. divisjon, eller om vi skal ha et lag i 4. divisjon i stedet, sa Kim Tore Løding under denne ukens innspilling av #innspark.

Et opprykk fra 4. divisjon til 3. divisjon for andrelaget betyr at laget skal spille mot de samme motstanderne som førstelaget har spilt mot i hele år. Det er dog ikke sikkert det blir noe av opprykket.

– Vi må se an hvilke spillere vi har. Det vet vi mer om neste uke, når vi skal ha samtaler med spillerne, fortalte Løding.

På spørsmål om de rett og slett er en mulighet for at laget sier fra seg plassen i 3. divisjon, svarer Løding at det er en reell mulighet.

– Det kan være at vi gjør det, men det er ikke noe vi ønsker, sa Verdalstreneren drøye ti minutter inn i podkasten.