Dette er Kjentmannsmerkets rullator- og barnevognstur!

Med andre ord veldig godt fremkommelig.

I fjæra er det fine lekemuligheter for de minste. 

Nyheter

Kjør fra sentrum (Verdal) nordover mot Ydsedalen og følg skilting mot Trones. Etter passering Trones gård, ta av til venstre og inn Sørskagveien. Hvis du ikke sykler, er det greit å parkere på anvist plass ved Stiklestad Golfklubbs anlegg.

Stien starter på andre siden av Sørskagveien, like før en kommer til vegens høyeste punkt rett over for parkeringsplass. Denne går i buktninger utover og følger også langs med selve golfbanen. Ta stien ned til sjøen når du ser denne, og gå de siste 100m til selve Blåberga. Ulent sti de siste 100 m ned til sjøen. Klippetang på treplate oppå berget.

Trones har også forbindelse til Øra etter gang- og sykkelstien «Elvepromenaden». Ta av ned til Veita og følg veien langs elva nedover. Den går under E6 ved Verdal bru, videre langs Kausmo og Holmesfjæra og ut til Sørskaget. Fortsett gjennom boligområdet og helt til den ytre golfbanen. På turen utover passeres også utsiktstårnet til Verdal ornitologiske forening ved Kåra.

Dette er Kjentmannsmerkets rullatortur, som kan tas av alle. Fortsett gjerne stien videre utover og gå rundt hele golfanlegget tilbake til parkering. Fint med barnevogn også.

På strekningen er det mange fine plasser en kan ta seg en pause for en kaffetår eller grilling.

Korteste rute er cirka 1,6 km tur/retur.