Pastor Egil Svartdahl kommer til Levanger

Han holder lavterskel-møter, der folk kan møte opp både med sin tro og tvil.

Egil Svartdahl kommer til Nordic Mission i Levanger.   Foto: Ståle Andersen / SCANPIX .

Nyheter

Egil Svartdal er kjent og kjær for mange gjennom sine livsnære og folkelige program på TV2.

–Søndag 11. november får vi mulighet til å oppleve ham på nært hold her i Levanger, i Nordic Mission sine lokaler nederst i Røstadlia, sier Øyvind Hovset, pastor i menigheten Elihu som er en av arrangørene, i en pressemelding.

–Jeg gleder meg til å treffe alle som kommer til møtene vi skal holde sier Egil i pressemeldingen.

Tro og tvil

Både kristenfolk og folk som er mer fremmede for kirkebesøk samles når Egil reiser rundt i landet. Han holder lavterskel-møter, der folk kan møte opp både med sin tro og tvil.

–Alle som har vært på Egils møter vet at det er rom for både latter og ettertanke når Egil Svartdahl inntar talestolen. Han får i tillegg selskap av lokale sangere og musikere, og samlingen blir ledet av Egil sin venn gjennom mange år, Håkon Fagervik her i fra Levanger. Vi er stolte av at Egil har valgt å komme til Levanger, og vi håper at mange benytter sjansen til å møte opp og høre på Svartdahl i levende live, sier Hovset.

Produksjonsselskapet TV-inter, som står bak Svartdahl sine program vil også informere om flere av sine prosjekt, og det blir anledning til å støtte deres arbeid.

Søndagsskole

For barna blir det også spennende søndagsskole i tre ulike aldersgrupper for de fra tre til tretten år, melder menigheten.