Morgenrapporten:

Brannvesenet rykket ut til Ørmelen barnehage i Verdal

Røykutvikling i morges.
Nyheter

Politiet i Trøndelag kunne fortelle om en hektisk natt og morgen. Uværet har utvilsomt satt sine spor, men heldigvis var det ingen alvorlige hendelser på Innherred som følge av været.

- Et tre havnet i veibanen ved Alstadhaug kirke. Entreprenør dro til stedet, og jeg regner med det hele har ordnet seg, forteller operasjonsleder Anlaug Oseid til Innherred

Hendelsen fant sted klokken 02:00 i natt.

Røykutvikling

Samtidig som lokalavisa pratet med lovens lange arm, så kunne operasjonslederen melde om at det var røykutvikling i en barnehage i Verdal.

- Vi fikk akkurat inn ei melding om at det har vært røykutvikling i en barnehage i Verdal. Det er ikke snakk om noen storbrann, og det er heller ingen dramatikk rundt det hele. Brannvesenet er på stedet, og vi har fått inn meldinger om at det var snakk om en liten varmegang i noe elektrisk utstyr der. Brannvesenet jobber med å finne ut eksakt årsak, forteller Oseid.

Barnehagen det er snakk om er Ørmelen barnehage. Hanne Brønstad ved barnehagen forteller til lokalavisa at det hele ikke vil gi konsekvenser.

- Nei, det vil det ikke. Snarrådighet og et velfungerende varslingssystem avverget det, forteller hun.

Det siste politiet kunne melde om, var en trafikkontroll i Mule i går kveld. Den fant sted rundt 23-tiden, og det ble ingen reaksjoner.

Populære saker

Her er tre av våre mest leste saker fra gårsdagen:

Smånytt fra næringslivet

Etablerer eget flisselskap

Verdaling med nyetablering i det nye året.

Disse skal arrangere årets 17. mai-feiring

Fjorårets komiteer har foreslått årets kandidater. Noen du kjenner?

Her er guttene bak Verdals ferskeste klesmerke

– Jeg har faktisk sett folk jeg ikke kjenner gå rundt med den på byen.


Sterk vind

Det skal blåse godt også i dag. Vindstyrken vil være opp mot 14 m/s på det meste denne fredagen. Utover kvelden skal det imidlertid roe seg noe ned. Temperaturen vil være på 3-4 varmegrader. Det vil også komme en god del nedbør, både i form av regn, sludd og snø.