Passerte «magisk» grense i fjor

– Selv om vi bokstavelig talt jobber i motbakke, sier butikksjefen.

Coop i Åsen gikk fra Prix til Extra for noen år siden, og omsetningen fortsetter å stige.  Foto: Vegard Knudsen, Levanger-Avisa arkiv

Nyheter

Coop Extra i åsen har telt opp omsetningen for fjoråret, og med en vekst på nesten fem prosent passerte de for første gang 50 millioner kroner i løpet av et kalenderår.

Totalt stoppet kassaapparatene hos Extra Åsen på 50,02 millioner kroner.

Det er en økning på 4,7 prosent fra 2017, da omsetningen var 47,7 millioner kroner.

– Det er veldig gøy å starte det nye året med å se at vi for første gang har passert den magiske grensen. Vi er svært fornøyde med fjoråret og retter en stor takk til våre kjære kunder, som også er våre medeiere, sier butikksjef Magne Christiansen i en pressemelding.

Han skryter av sine ansatte, som han beskriver som engasjerte og dyktige, og som strekker seg litt lenger for kundene.

– Vi som jobber i butikken skal fortsette å stå på knallhardt for å levere gode handleopplevelser til våre kunder hver eneste dag, sier butikksjefen.

Magne Christiansen sier at de ser frem til «å levere varene» også i 2019.

– Selv om vi jobber i motbakke, drar salget oss til topps, smiler Christiansen og viser til butikkens etter hvert så kjente skjeve gulv.

Det skjeve gulvet i Coop-butikken på Åsen ble kåret til en norsk attraksjon i Linda Eides populære underholdningsprogram på NRK for noen år siden.  Foto: Kristin Helgeland Hauge