Denne gjengen har til sammen jobbet i Verdal kommune siden slaget på Stiklestad

– Mennesker som har bidratt mye til verdalssamfunnet over mange år.
Nyheter

Onsdag 6. februar hadde Verdal kommune erkjentlighetsarrangement for ansatte som i løpet av 2018 gikk av med pensjon, og som har minimum 15 års tjeneste i kommmunen. Dette er et årvisst arrangement.

– 30 personer med til sammen 987 års ansiennitet ble takket av. Det vil si nesten 33 år i gjennomsnitt, så dette er mennesker som har bidratt mye til verdalssamfunnet over mange år, konstaterer rådmann Jostein Grimstad.

987 år vil si år 1031 hvis de hadde jobbet etter hverandre og frem til 2018, og med tanke på at noen sikkert har noen måneder ekstra i tillegg til hele år de har jobbet i Verdal kommune, så blir det neppe feil å si at de til sammen har jobbet i kommunen helt siden slaget i 1030.

Innherred stiller seg i gratulantenes rekker og ønsker en fin pensjonisttilværelse.