Morgenrapporten:

Trafikkulykke i Mulelia og flere viltpåkjørsler

Nok å gjøre for politiet i natt.

Politiet hadde en del å gjøre i løpet av natten.  Foto: Illustrasjonsfoto/Marte Skjesol

Nyheter

Politiet tok ikke telefonen i morges, men de har i det minste twitret noe i løpet av natten og morgentimene. Og det kan virke som de har hatt nok å gjøre de siste timene.

Trafikkulykke

Blant annet veltet en brøytebil i Mulelia i natt. Første melding om hendelsen kom klokka 05.35 mandag morgen. Føreren hadde kommet seg ut av kjøretøyet før politiet ankom stedet. Brøytebilen veltet utenfor kjørebanen.

- Fører av brøytebil kjøres til Levanger sykehus med lettere skader. En personbil har vært involvert, uten at de to bilene har vært i direkte kontakt med hverandre. Tungberger er rekvirert. Vegen er åpen for øvrig trafikk inntil videre, melder politiet.

Brøytebil veltet på E6 ved Mule

En brøytebilsjåfør skal ha blitt lettere skadd da bilen han kjørte, veltet ut i ei grøft ved E6 ved Mule i Levanger.


Ellers melder politiet i Trøndelag om mange viltpåkjørsler i går kveld og i natt. Det er ikke meldt om noen personskader, men lokale viltpatruljer er involvert i søk etter skadde dyr.

Populære saker

Her er tre av våre mest leste saker fra helga som var:

Innlegg

Håpløs skoleoppgave - og så skal den koste penger av egen lomme også?

– Betenkelig og lovstridig, mener innsenderen om siste krav i Vuku.

Usikre på om de har råd til at pappa kan ta ut sin del av felleskvoten

Paret synes ikke loven oppfordrer til likestilling.


Skikveld og idrettsmøte

I kveld er det skikveld med Frode Estil, Sture Sivertsen, Terje Langli og Hallgeir Martin Lundemo i Volden forsamlingshus i Helgådal. Der vil det nok bli fortalt en god historie eller to, før man ser nærmere på verdensmesterskapet som er like rundt hjørnet.

Tjuvstarter VM-festen med gamle gullgutter

Sannsynligvis får du også høre historier fra skimiljøet du ikke har hørt før.


Friidretten i Verdal skal diskuteres i et møte i kveld. Dette finner sted i dagligstua ved Bakketun folkehøgskole. Tema for møtet er fremtiden til Verdal friidrettsklubb.

Friidrettsklubbens fremtid opp til diskusjon

Mandag bør friidrettsinteresserte verdalinger kjenne sin besøkelsestid.


Været

Det blir en ganske så grå dag på Innherred. Noe som vil det være på formiddagen, før det blir overskyet. Vindstyrken vil ligge på 3-6 m/s i dag. Temperaturen ligger omkring 0 grader. Ellers meldes det om en god del snø i løpet av dagen. Meteorologisk institutt melder om opp mot 4,4 mm nedbør.