Morgenrapporten:

Fra og med i dag isoleres fjellbygda i flere dager

Skal bygges ny bru.

Arbeidet med byggingen av ei ny bru pågår til fredag kveld. 

Nyheter

Politiet hadde ikke all verden å melde om i morges. I Verdal hadde det vært helt stille, mens i Levanger var det én hendelse som lovens lange arm kunne fortelle om.

- Vi fikk inn ei melding om høy musikk i Levanger tidlig i morges. Etter en stund fikk vi beskjed om at vedkommende hadde sluttet å spille av musikken, forteller operasjonsleder Øystein Sagen ved Trøndelag politidistrikt.

Musikken ble spilt av på en privatadresse på Levangernesset.

Vera isoleres i tre dager

Statens vegvesen melder om at fra og med i dag stenges fylkesveg 6900 over Grythullet. Denne vegen er også kjent som Veresvegen. Bakgrunnen for vegstengingen skyldes bygging av ny bru.

Det vil ikke være noen omkjøringsmuligheter, noe som betyr at fjellbygda Vera isoleres i flere dager. Arbeidet vil nemlig foregå fra og med i dag til fredag klokken 22.00.

Fotgjengere vil kunne passere på gangbrua som er cirka en kilometer unna Grythullet bru.

Stenges til uka

Etter litt frem og tilbake, må bygdafolket nå finne frem de midlertidige løsningene.


Populære saker

Her tre av våre mest populære saker fra gårsdagen:

Enda en butikk legger inn årene

Fire ansatte må se seg om etter nye jobber.

Kjede med butikk på Magneten kjøpesenter er konkurs

Det arbeides med mulig videre drift.

E6 åpnet igjen etter ulykke

Tre biler involert i en trafikkulykke på Rinnleiret.


Inspirasjonskveld med forfatter

I kveld er det inspirasjonskveld ved Nord universitet med forfatter, kjemiker og førsteamaneunsis Erik Fooladi. Der vil det prates om det som skjer på kjøkkenet. Må biffen romtempereres før den stekes? Faller kaka sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Dette er noe av det man kanskje får svar på under arrangementet. Innherred lokallag av Landslaget for mat og helse i skolen (LMHS), i samarbeid med Nord universitet står bak arrangementet.

På Stiklestad Nasjonale Kultursenter vil det avholdes en debatt i kveld. Det er Nord-Trøndelag legeforening som inviterer til debatten. Tema omhandler at fastlegeordningen er i krise.

Ellers så deltar skiskytteren Mari Kilskar Grevskott i ungdoms-OL denne uka. Første konkurranse går av stabelen i ettermiddag.

Været

Det meldes om vanskelige kjøreforhold i dag. Det er heller ikke så rart, for i løpet av natten har det snødd en god del. Det skal det fortsette med i ettermiddag, før det går over til regn senere i kveld og i natt. Nedbørsmengden kan bli opp mot 12,2 mm. Temperaturen ligger på 0 grader til +1. Vindstyrken ligger på omkring 1-5 m/s.