Pass på i skiløypa - denne bilen kommer brått på

– Vi holdt på å kjøre på den.

Bilen står rett etter en sving, og kan komme brått på for skigåere på tur nedover.  Foto: Innherred-tipser

Nyheter

Det sa to turgåere til Innherreds fotograf da en bil plutselig stod midt i skiløypa mellom Husby og skihytta i Volhaugen i Verdal fredag ettermiddag.

Ingen var å se i nærheten av bilen verken på opp- eller nedtur, men bilen later til å ha kjørt seg fast i snøen. Akkurat på stedet krysser skiløypa en traktorveg som kommer fra litt nedenfor parkeringsplassen som skigåerne bruker når de går fra Vevstuggu til skihytta.

Bilen står der hvor skiløypa krysser en traktorveg i Volhaugen.  Foto: Innherred-tipser

Selv om forholdene for bilkjøring ikke er de beste, er muligheten for en skitur i ellers jomfruelig terreng veldig gode. Det er drømmeforhold for vinterlige aktiviteter, enten det er med ski eller akebrett.

Ett NM og tre VM på tv de siste par månedene har kanskje gjort det nødvendig med en tur ut på ski også selv, og lørdagens stafetter går såpass sent på dagen at det er mulig å rekke en tur før dem. Værmeldingen er strålende.

Pærrfækte forhold, som skiskytterekspert Ola Lunde sikkert ville sagt om dette.  Foto: Innherred-tipser

Og for den fastkjørte bilen er det håp ut i kommende uke, hvis det ikke dukker opp annen hjelp for å få den på vanlig veg igjen - midt i uka blir det mildvær og regn.

Innherred har vært i kontakt med vedkommende som bilen står registert på. Bilens eier er på jobb et helt annet sted og kjenner ikke til at bilen er på avveie, men det viser seg at den er benyttet av en annen.

Når Innherred får kontakt med den som skal ha kjørt bilen, er det ordknapt om hvorfor turen gikk der den gjorde, og liten forståelse for at dette skal være noe å skrive om.