Onsdag 27. mars

Ny trener for Levanger

28-åringen har målet klart.

Levanger håndballklubb har ambisjoner om å rykke opp igjen, og har nå fått på plass ny hovedtrener for de kommende tre åra.  Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

Thomas Engen (28) fra Mysen blir ny hovedtrener for Levanger håndballklubb, melder Trønder-Avisa (+) tirsdag kveld. Mysen-mannen har skrevet under på en treårskontrakt.

- I første omgang er vi opptatt av å kunne stabilisere oss i 2. divisjon – ikke ligge nede i bunnen og slite med å holde plassen. Vi må bygge for framtiden og målet er opprykk i løpet av to til fem år, sier han til avisa.

I kveld spiller for øvrig Levanger mot Selbu. Kampen finner sted i Trønderhallen.

Rolig natt

Det er lite å melde fra nattens mulm og mørke, i alle fall fra politiets side. Ting synes å ha vært på stell både i Levanger og Verdal.

Retter vi blikket framover, kan enkelte av politikerne i Levanger belage seg på en møtedag, med formannskapet som det sentrale.

Merket du deg disse sakene?

Været

Lavtrykk og fuktig luft vil også prege dagen i dag. Vinden kommer fra vest-sørvest.


Norge

Ap er igjen det største partiet blant norske studenter, mens Høyre krymper, viser en ny undersøkelse Sentio har utført på vegne av Universitas. Ap, SV, Sp og Rødt har til sammen 51 prosent oppslutning blant studenter.

Det var 108.000 arbeidsledige i januar, justert for sesongvariasjoner. Det tilsvarer 3,9 prosent av arbeidsstyrken. Arbeidskraftundersøkelsen (AKU) fra Statistisk sentralbyrå viser at det i januar (gjennomsnitt desember-februar) var 105.000 arbeidsløse.