Jakter fortsatt på Ole

Lyst på en rolle i Reisen til julestjernen?

En del ab gjengen som var med på Reisen til Julestjernen i 2017. Foto: Roger M. Svendsen 

Nyheter

–Vi har fortsatt ikke funnet gutten som skal spille Ole i Reisen til Julestjernen.

Leder Per Anders Folladal i Verdal Teaterlag forteller at det var audition på teaterhuset 21. mars. Det kom 10 gode «Sonja-kandidater», mens det er desto mindre å velge blant når det gjelder den andre hovedrollen, Ole som er tjener ved slottet.

–Det kom to som er profesjonelle, men Ole er som Sonja en amatørrolle. Derfor vil vi nå ha en ny audition 11. april.

–Vi trenger en gutt, ungdom, ung mann mellom 16 og 25 år som kan synge, spille teater og danse. Vi vet det finnes gode talenter på Innherred som kan ta en slik rolle.

Verdal Teaterlag satte opp Reisen mot Julestjernen første gang i 2017, i et samarbeid med Turnéteatret i Trøndelag. Det var i 2017 og ble en stor suksess med rundt 5400 publikummere.

Julie Vikestad Olsen spilte Sonja og Kristoffer Hjulstad spilte Ole. Sistnevnte gikk ut av teaterutdanningen ned Nord.no i 2016.

Nå jakter det altså på hans etterfølger. Per Anders Folladal mener den som tar utfordringen og får rollen har mye å glede seg til.

–Det er en stor mulighet og vi garanterer at det skal bli artig.

Per Anders Folladal legger til at mulige etterslengere til Sonja-rollen også kan få en sjanse på neste auditon-runde. Interesserte kan melde inn dette på turneteatrets hjemmeside.

Reisen til julestjernen har premiere 28.november.