Straks åpner dørene til storsatsingen på Fæby Gård

Islendingen Hákon gikk fra fast jobb til nytt prosjekt.

Et lite utvalg av menyen. Hákon Bragi Valgeirsson serverte velsmakende spelte rundstykker med roastbeef og jordbær med aioli og sirup.   Foto: Leif Arne Holme

Nyheter

Fæby gård kom inn i slekten til Jørund H. Eggen i 1843, noe som gjør han og kona Silje Lyngstad Eggen til sjette generasjon som driver gårdsdrift der. Eggen tok over gården for fem år siden og driver med potetproduksjon. I en nysatsing blir nå et gammelt bryggerhus og stabbur renovert for å huse et bryggeri, kjøkken, gårdsbutikk samt lokaler for selskap og møtevirksomhet. Kokken hadde med seg en smakebit av menyen da lokalavisa tok turen og han serverte selvlagde speltrundstykker med roastbeef, jordbær ,aioli og sirup.