Smånytt fra næringslivet

Utleieselskapet kjøper seg inn i næringsbygg

Går inn på eiersiden i næringsbygget på Trekanten.

Utleieselskapet kjøper 51 prosent av Innherred Bygginvest AS og næringsbygget Okkenhaugvegen 2 på Trekanten.  Foto: Tor J. Friberg

Nyheter

Ranka Eric Kvarving er ny daglig leder i Innherred Bygginvest AS i Nesheimvegen 49 i Levanger fra 11. april. Selskapet endrer også styret, hvor Ketil Hveding er styreleder og Ranka Eric Kvarving, Svein Anders Kvarving og Marit Sofie Hveding er styremedlemmer. Endringene kommer som en følge av at Utleieselskapet AS, som eies av Ranka Eric Kvarving og Svein Anders Kvarving, har kjøpt 51 prosent av aksjene i Innherred Bygginvest. Selskapet eier næringseiendommen Okkenhaugvegen 2 på Trekanten, hvor frisørsalongen Studio Zax, Trekanten Solsenter og Utleieselskapet har lokaler. Ifølge Kvarving er den nye stillingen kun en formalitet.