Han skal hjelpe til med å få frem nye Casper Ruud'er på Moan

Espen Lilleaas kommer til Moan 14. mai. 

Nyheter

IL Sverres tennisklubb forteller om betydelig utvikling av barnetennis de siste årene. Banene kan deles opp for mini- og midi – tennis, racketene er lettere og ballene mykere slik at barn skal komme raskt i gang med spill Lettere utstyr og lekbasert trening har også gjort tennis mer tilgjengelig for voksne nybegynnere i alle aldre, forteller IL Sverre Tennis i en pressemelding.

Tirsdag 14. mai inviterer de til åpen dag på tennisanlegget på Moan. Hit kommer også tidligere landslagstrener Espen Lilleaas som de siste årene har vært en drivkraft i utvikling av barnetennis her i landet. Han flyttet med familien til Trondheim i fjor og startet der tennisskolen i det nye innendørsanlegget Lade Tennisarena. Samtidig hjelper han klubber i Trøndelag og Nord-Norge med aktivitetsutvikling både for barn og voksne.

– På åpen dag blir det tennisløype med premiering for de yngste, prøvespilling på små baner for litt eldre og voksne. I tillegg enkel servering, informasjon om tennisklubben i Il Sverre og påmelding til kurs for de som vil lære mere, forteller IL Sverre Tennis.