Det blir alltid gode minner og mye latter når denne gjengen møtes

Denne gjengen feiret i forrige uke 50 år siden eksamen med gjenforening på Brusve. De oppmøtte var Thor Innstrand, Joar Kløvjan, Reidar Opdal, Are Elvevold, Oddbjørg Rørvik, Aud Steinsbekk, Sissel Hegstad, Jordi Ophuus Galåen, Anne Karen Onshus, Inger Lise Tårnesvik, Ingegjerd Opland, Johanne B. Silset, Berit Forbord Moen, Anne Grethe Andersen, Augusta Gram, Kari Ballangrud, Erna Alte, Aslaug Grande, Bergit Sørhøy Bragstad, Åse Eng Musum, Ella Staven Holdaas, Inger Lise Volan, Arne Steinar Sivertsen, Anne M. Aursjø Seterhaug, Aud Bodil Hynne og Dorthea Gulstein Aarset. 

Nyheter

8. til 10. mai samlet nært 30 deltakere seg i Levanger for å minnes sin egen skolegang ved Levanger offentlige lærerskole for nøyaktig 50 år siden. Det kunne de ikke la gå upåaktet hen.