Nå er russetida snart over - de har oppført seg eksepsjonelt

Kriminalforebyggende koordinator Siri Kristin Strand, visepresident for svartruss Janne Kolstad, president for rødruss Helene Bakkeslett Musum og lensmann Knut Olav Røstad har en god tone etter årets samarbeid i russetiden.   Foto: Edvard H Pettersen

Nyheter

De fleste av oss forbinder 17. mai med feiring av nasjonaldagen vår med is, bunad og sodd, mens noen kan se på nasjonaldagen som en slutt på en lengre periode med festing, samhold og oppstarten til avsluttende eksamener. Årets verdalsruss skal, etter formodning av både politiet og Verdal kommune, ha oppført seg eksemplarisk etter kravene som ble stilt på forhånd av perioden. Samarbeidet med foreldre har også blitt notert som en sjelden vare. Kort tid før innspurten på feiringen møttes representanter fra både russen, politiet og kommunen til en aldri så liten samtale i kantinen på Verdal vgs.