Snakk om

To av gjestene nektet å spise fordi de syntes kakene mine lignet bæsj, men jeg skal aldri mer kaste bort tid på jålete cupcakes.

Livet blir litt bedre når man senker standarden og for eksempel lager muffins med en klatt glasur i stedet for å dandere cupcakes. 

Nyheter

Som regel har jeg ingen nyttårsforsett, men det hender. I år slo jeg til med to. Småbarnsforeldre, inkludert meg selv, setter vanvittig høye krav til familielivet. I 2019 gikk jeg inn for å senke standarden. Ostesmørbrød med gastromat og ketsjup til middag har blitt tillatt. Jeg kjøper ikke leggbeskyttere til en fotballspiller som løper i flokk etter ballen. Og jeg skal i hvert fall ikke bidra til bursdagsinflasjonen. Det var svaret mitt da det ble foreslått å feire 7-årsdagen på bowlingen. Det hadde vært deilig å komme hjem fra barneselskap uten å se et enda spor av ville vesten. Men jeg holdt meg hard. Pølser og brus hjemme. Leken måtte barnas egen kreativitet stå for. Dessert: Muffins med en klatt sjokoladeglasur. To av gjestene nektet å spise fordi de syntes kakene mine lignet bæsj, men jeg skal aldri mer kaste bort tid på jålete cupcakes. Mens jeg med den ene hånden holdt fatet med bæsjemuffins og med den andre prøvde å fjerne tauet fra seksåringen som skulle kvele klassekameraten sin, begunte jeg å drømme meg bort om barnebursdag på Burger King.