Disse vil ta over for Gerd Janne Kristoffersen

Den assisterende rådmannen pensjonerer seg. Her er søkerne på stillingen.

Wenche P. Dehli er en av søkerne på stillingen som assisterende fylkesmann i Trøndelag (Arkivfoto).   Foto: Johannes Strand

Nyheter

Gerd Janne Kristoffersen fra Verdal går av med pensjon, og forlater dermed snart jobben som assisterende fylkesmann i Trøndelag. Jobben har hun hatt siden fylkessammenslåingen i 2017/2028. Før det var hun assisterende fylkesmann i Nord-Trøndelag og konstituert som fylkesmann fra 1. oktober 2017 til årsskiftet. 20 søkere har meldt sin interesse til stillingen som assisterende fylkesmann i storfylket, derav 11 kvinner og ni menn. To søkere har trukket sine søknader, og en søker har bedt om å bli unntatt offentlighet i søkerlisten, som Trønder-Avisa omtalte først mandag.