I dag arrangeres årets mest spennende skattejakt i Trøndelag

Dette Fjällräventelte må du på skattejakt for å finne og vinne!  Foto: Facebook/Teltjakten Trøndelag

Nyheter

2. pinsedag plasserer organisasjonene Norsk Friluftsliv og Norsk orientering ut et telt fra Fjällräven på et hemmelig sted. I sommer plasserer de ut ti telt fra Fjällräven på ti hemmelige steder over hele landet. Finner du et av teltene, og blir med på en morsom orienteringsaktivitet på stedet, kan du bli med i trekningen om å vinne akkurat det teltet du fant.

Lurer du på hvorfor det er orienteringsaktivitet i forbindelse med årets teltjakt? Dette er fordi målet med Teltjakten 2019 er å varme opp til VM i orientering 12. – 17. august, som Norge er vertsnasjon for. Vi ønsker derfor å invitere hele Norge til å prøve orientering, og bli bedre kjent med turmulighetene i sitt nærområde.

For alle og enhver

Teltjakten skal være for alle. Teltene vil bli plassert på steder det er lett å finne fram til, også for småbarnsfamilier, eldre eller rullestolbrukere. Orienteringsaktivitetene vil også være tilrettelagt slik at alle skal kunne delta.

De deler også ut et ellevte telt til den som legger ut det morsomste/beste bildet med #teltjakten2019 på Instagram eller Facebook. Trekningen er landsomfattende, og vil gjøres etter at alle de lokale arrangementene er gjennomført.

Det er Norsk Friluftsliv, Norsk Orientering og Fjällräven som står bak Teltjakten, og lokale orienteringsklubber står for de lokale arrangementene.