Innlegg

– I 25 år har jeg studert natur, hatt mange unike åpenbaringer, i min trygghet og overbevisning er jeg tro i solsystemet

Aud Margareth S. Knudsen fra hennes utgivelse av diktsamlingen «En metafor i alskens ord» i 2016.   Foto: Marte Skjesol

Nyheter

Dyrk solsystemet, minner samtanker sjelevenner. Et alternativ til bibelen. Vi ledes av kosmos via stråler, bølger, magnetisme, ekko. Sol, skyer, stjerneenergier fra sjeler linker storhjernen til menneske.

Tanken det abstrakte danner evig liv i reinkarnasjon hvor naken sjel blir. Stjerner er diamanter, kull fra rommet reinkarneres og gnistrer stille til hjernens energi. Stjerner er kosmos diamant vanndråpen i sollys er markens diamant. Så myk som vanndråpen skal du sanse i din bevissthet, se solens stråler, stille, varlig.

Eteren er full av magi, kosmos ivrer i visdommens regi, og nå inn i hjernens fantasi. Felles visjoner, ambisjoner løfter bevisstheten i telepati, samtanker. Du får universal lykke i stedet for jordisk glede den er ofte skadefro. Minner om forfedre, idealer er nisje for samtanker. Slik kan visdom, orakel, universalgenier være det guddommelige menneske og kan hevde seg over autoriteter og tradisjon. Treenigheten i bibelen bør være mor, far, barn, altså skal mennesket dyrkes, se familie. Din aura, ditt chakra er sentral i solsystemet, ser det på aurafotografering. Kloden har også aura, hjernen chakra, der regnbuen er essens i farver. Hele legemet er et farvespill. Der er syv sanser, syv farver i regnbuen, syv chakra, altså universal tilhørighet.

Ekkoet er videreført av stjerneenergier der danner inspirasjon til hjernen. Eliten er fikser på makt, se kloden, våpen, oljeboring, i takt, kjernekraft. De kuer mengden, der finnes mange universalgenier, orakel der ikke får komme til orde. Derfor er verden kaos, skyldes vantro og falskneri. Etiske autoritære ledere er tatt av dage se Abraham Lincoln, Martin Luther King, Robert Kennedy, John F. Kennedy, Olof Palme, Indira Gandhi, Rajiv Gandhi, Anwar Sadat osv. Listen er lang.

Verden er ruinert for ledere av sjelelig kvalitet. Mangel på realistiske forankringer om sannhet i dette univers. En sanselig reise kontra religionsvitenskapens kommers. I kosmos finnes ikke hat, frykt der skal du bare elske i lengsel mot det ideelle, vakre, harmoni i sjelenes regi. Reinkarnasjon er intet å frykte da sjelene forenes i evig liv.

Tradisjonell, spesiell, spirituell sjelevandring. En garanti for den sjelsrike tanke som på ondskap anke. Tibet, India tror på reinkarnasjon, fordums dager dyrket solsystemet altså sannhet i dette univers. Jeg har løst tidenes gåte, menneskets naturlige tilhørighet i universet.

I 25 år har jeg studert natur, hatt mange unike åpenbaringer, i min trygghet og overbevisning er jeg tro i solsystemet. Sett sola flomme over enga 3 år, sett diamanter i stjerner, trær gress, vann, sett universets øye, sett regnbuen i det indre øyet osv.

En universal hyllest fra Aud Margareth S. Knudsen