Tirsdag setter de fyr på denne også

Innherred brann og redning har fått lov til å brenne opp brakka på idrettsplassen ved Verdal videregående skole.  Foto: Andreas Ryen Eidem.

Nyheter

Innherred brann og redning øver stadig vekk på røykdykking, livredding og brannslukking, og etter at en rekke bolighus har fått bli flammenes rov de siste månedene er turen nå kommet til idrettslagets brakke på grusbanetomta mellom Verdal bo- og helsetun og Verdal videregående skole.

– Øvelsen til Innherred brann og redning tirsdag 18. juni gjennomføres sammen med vaktmestertjenesten ved teknisk etat i Verdal kommune. Øvelsen foregår på idrettsplassen ved Verdal videregående skole og avsluttes med nedbrenning av brakka som idrettslaget eier på plassen, opplyser kommunen mandag.

Lukk vinduene - ikke ha klær hengende ute

Kommende tirsdag er det Levangers tur til å brenne ned hus.

Se bilder fra brannøvelsen i Verdal torsdag kveld

Mannskapet trener til reelle branner.

Nå skal de brenne ned enda et hus i dette området

I hvert fall nummer tre på under to år.