Må betale dyrt for køkrangel på byen

Det ble bråk på byen, og kostbart i ettertid, for en mann fra Steinkjer i fjor vinter. Foto: Roger M. Svendsen 

Nyheter

En mann i begynnelsen av 20-årene fra Steinkjer er i Inntrøndelag tingrett dømt til fem måneders fengsel for vold mot en annen mann i begynnelsen av 20-årene under en bytur i Levanger sentrum i november i fjor. Under byturen etter midnatt natt til søndag ble mannen og noen kompiser stanset i døra til et utested i Levanger sentrum, hvor de ikke ville betale for å komme inn, da de mente at de hadde vært inne tidligere på kvelden og dermed ikke skulle betale. Under diskusjonen med dørvaktene kom det kommentarer fra andre på at de burde gå ut av køen. Det resulterte i tumulter med andre i køen, hvor to andre menn ble påført hvert sitt nesebrudd.