Mister førerretten for alltid etter ruskjøring

Illustrasjonsfoto.   Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

En mann i midten av 20-årene fra Levanger er dømt til 45 dagers fengsel for å ha kjørt en bil i ruspåvirket tilstand i januar i år. Kjøringen skjedde i et boligfelt i Levanger. Han må også betale 10.000 kroner i bot og mister førerretten for alltid. Dommen omfatter også innføring av cirka 1 gram marihuana i form av en sigarett fra København i mai i år. Marihuanasigaretten ble innført via Værnes flystasjon. Kjøreturen i ruset tilstand endte med at politiet stanset ferden. Blodprøvene viste at han var påvirket av de narkotiske stoffene N-desmetyldiazepam, alprazolam, bromazepan, amfetamin og THC. Han hadde også med seg en passasjer i bilen, og retten ville derfor gi ham en streng og følbar reaksjon.