I kveld danser verdalingene Nora og Mathea for 300.000 seere

Er med Kyle Alessandro på scenen under Allsang på Grensen.

Nora Strand står i gult helt til høyre, mens Mathea Tangstad har på seg oransje skjorte til venstre i bildet. Kyle Allessandro står i midten sammen med Kathrine Moholt og Charter-Svein.   Foto: Privat

Nyheter

- Det er veldig spennende, og det er en opplevelse å få være med på noe så stort som Allsang på Grensen, sier Nora Strand fra Verdal. Hun er en av Kyle Alessandros fire faste dansere, og fikk dermed være med på TV-innspillingen av allsang-programmet på Fredriksten Festning i Halden onsdag kveld. Programmet sendes på TV 2 torsdag kveld, klokken 20. Der står Nora Strand og Mathea Tangstad fra Verdal på scenen foran 3.000 publikummere sammen med det unge idolet Kyle Allessandro.