Tore Sandnes fikk et helt kvarter med rockeidolene han har digget i 30 år

Mot fikk 350.000 kroner av stjernene med Tore Sandnes som en av de overraskede lederne.

Lars Ulrich, Robert Trujillo, Kirk Hammett og James Hetfield i Metallica donerte 350.000 kroner til Mot. Tore Sandnes (nummer tre fra venstre), Regine Oen Hatten og Mot-stifter og president i Mot Global, Atle Vårvik står overrasket og fornøyde i midten.   Foto: Mot

Nyheter

- Jeg ble ganske så starstruck da jeg fikk muligheten til å treffe Metallica. Det er nesten vanskelig å forklare hvordan opplevelsen var, sier en stadig nært svevende Tore Sandnes fra Verdal dagen etter at et av verdens største band, Metallica, spilte foran 40.000 fans i Granåsen i Trondheim lørdag kveld. Før konserten delte bandet personlig ut en sjekk på 350.000 kroner til Mot, hvor Sandnes er regionleder og har jobbet i 17 år.