Frol sanitetsforening inntar torget igjen

Lørdag er Frol sanitetsforening igjen på plass på torget. 

Nyheter

For 62. gang kommer vi med salg av hjembakst, gomme, grønnsaker, handarbeid, blomster og skeibladkak. I tillegg har vi tombola, loppemarked og stor kafe hvor vi også etter kl. 1200 selger rømmegrøt. Vi fortsetter også salget av lodd i sommerlotteriet vårt som vil bli avsluttet og vinnere blir trukket og offentliggjort kl. 1400.

Underholdning ved Okkenhaug Musikkorps fra kl. 1200

Den store dugnaden som er gjort i forkant er grunnlaget for at vi kan støtte prosjekt som fremmer kvinners helse og livsvilkår, bidra til en trygg og inkluderende oppvekst og skape trygge lokalsamfunn.

Vær velkommen til trivelig torghandel og formiddagsstund på kafeen. Vi er å treffe på nedre torg mellom kl. 1000 – 1400. Datoen er førstkommende lørdag 18. august.