Kvinne ble geleidet hjem av politiet i Verdal.

Illustrasjonsbilde.  

Nyheter

Natt til lørdag, rundt klokken 01.30, fikk politiet melding om en kvinne som lå utenfor en bar i Verdal. Politiet oppsøkte stedet og fant kvinnen på gata utenfor den aktuelle baren.

– Hun ble geleidet hjem av en patrulje, sier operasjonsleder Trond Volden ved Politiets operasjonssentral til Trønder-Avisa.

Grendakampene

Lørdag arrangerer IL Aasguten de tradisjonelle grendakampene. Kampene mellom bygdas befolkning foregår på Aasen Sparebank Arena. Det blir i tillegg til kampene en del andre aktiviteter, som tombola, straffesparkkonkurranse, luftgeværskyting og femkamp.

På Skogn er det også klart for en tradisjonell tilstelning; Kaffesupdagen. Skogn Skolemusikk og Skogn Sanitetslag står for arrangementet, som skjer ved Fokusbygget i Skogn sentrum. Det blir selvfølgelig servering, og over 20 forskjellige aktører, deriblant flere av de politiske partiene, kommer for å vise seg frem seg og sine produkter.

Det er også siste dag for Øras dager i år, så hvis du vil rekke tivoliet eller kjøpe deg spekepølse og smultringer, bør du ta turen til martnan i Verdalsgatene i dag.

Statsministerens ultimatum

Erna Solberg stilte fredag et ultimatum til regjeringen om bompenger, og fikk ja fra både Frp, KrF og Venstre. Samtidig kritiseres prosessen. Det skriver NTB.

Fredag kveld la statsministeren fram det som skulle bli avslutningskapittelet på den smertefulle og langdryge bompengediskusjonen: en skisse til løsning som Venstre, Frp og KrF enten måtte godta, eller si takk for seg i regjeringen.

– Dette kan få konsekvenser for regjeringsprosjektet, sa en tydelig statsminister.

Solberg gjorde det klart at hun ikke var sikker på om partiene ville akseptere løsningen, men allerede mens hun la den fram for offentligheten rundt klokka 21, gikk både Frp-leder Siv Jensen og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad ut og ga sin tilslutning.

Drøyt to timer senere møtte Venstre-leder Tine Skrei Grande pressen etter å ha konferert med sin stortingsgruppe.

– Vi har fått en kollektivsatsing på 1 milliard og 800 millioner på bom. Vi har fått prioritert kollektiv foran bom. Derfor har Venstre valgt å si ja, sa Grande på en pressekonferanse i Stortingets vandrehall klokken 23 fredag kveld.