Søndag 25.08

Et heidundranes arrangement under åpen himmel

Spelloppmaker imponerte på Ørens utescene.
Nyheter

I går inviterte Ørens Meieri i samarbeid med Midt Event inn til festen 'Treffes på Ørens utescene' med et countryrockband i fra Flisa. Spelloppmaker skulle spille natten inn med sin populære musikk som i følge kultar.no har over fem millioner avspillinger på Spotify bare i fjor. De skriver også:

«Spelloppmaker er et seksmanns-orkester som tross medlemmenes unge alder har lang fartstid på scenen. Bandet spiller en blanding av fest-køntri og litt mer seriøs køntri-rock som fenger alt fra de litt mer rutinerte konsertgåere, til ungdommen som vil oppleve tjo-og-hei.»

Kvelden ble litt av en suksess med over 200 forhåndssolgte billetter og flere i døren. Været var godt, musikken var høy (kanskje i overkant høy til tider) med dansing av både ungdom og voksne folk. Bandet hadde publikum i sin hule hånd, og dansegulvet var aldri tomt. Dette var første gang Flisa-bandet spilte i Verdal og på Ørens Meieri, men det blir tvilsomt den siste.

Fikk melding om slagsmål i Verdal

Klokka 02.01 natt til søndag fikk politiet melding om slagsmål på en pizzarestaurant i Verdal, melder Trønderavisa.

–  Det var rolig da politiet kom til stedet, sier Trond Volden.

En mistenkt person i 30-årene ble kjørt til bekjente, og fikk beskjed om å holde seg der.

Sagamarsjen

I dag er siste dagen for Sagamarsjen som har pågått siden fredag. Her er oversikten:

32 km kl. 07.30.

24 km kl. 07.30-09.00

12 km kl. 08.30-11.00

5 km kl. 08.30-11.00

Avsluttende seremoni ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter 15:00.

Dette skjedde i natt - NTB:

Kritisk for to personer etter bilulykke

Tilstanden er kritisk for to personer, en mann i midten av 30-årene og en kvinne i tenårene, som ble reddet opp etter at en bil kjørte gjennom autovernet og ut i vannet ved et fergeleie i Svolvær i Nordland lørdag kveld.

For den tredje personen som ble reddet, en kvinne i slutten av 30-årene, er tilstanden alvorlig, men stabil.

To tenåringer til sykehus etter MC-ulykke

To tenåringsgutter ble brakt til sykehuset etter en MC-ulykke i Fjell kommune vest for Bergen natt til søndag.

En av guttene var bevisstløs da nødetatene ankom Ekerhovd i Fjell. Han ble fløyet til Haukeland universitetssjukehus. Den andre gutten er også skadd, men var bevisst og ble kjørt til sykehuset. Tilstanden på tenåringene var fortsatt uavklart tidlig søndag morgen.

Tre personer i båtulykke i Arendal

En mann er fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en båtulykke utenfor Arendal lørdag kveld. For to andre personer, en kvinne og en mann, er tilstanden uavklart. Båten skal ha kjørt på en holme.

Dette skjer i dag - NTB:

Astronauter fra måneferdene kommer til Oslo

I juli var det 50 år siden mennesket for første gang satte sine bein på månen. Nå kommer tre astronauter fra måneferdene til Oslo.

Romferja Apollo 11 ble skutt opp fra John F. Kennedy Space Center i Florida 16. juli 1969. Fire dager senere, 20. juli klokken 21.17.40 norsk tid, landet fartøyet Eagle på månen. Noen timer senere gikk amerikanske Neil Armstrong på månen og samtidig inn i historien.

Märtha Louise i konkurranse

På dagen for Norsk Derby på Øvrevoll skal gründer i Hest360 prinsesse Märtha Louise og Fords administrerende direktør møte åtte andre ryggespesialister for å avgjøre hvem som er Norges beste til å rygge med hestehenger.

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Det er søndag varslet en ny demonstrasjon i arbeiderklassedistriktet Tsuen Wan.

Hundrevis av svartkledde demonstranter væpnet med bambusstokker og baseballkøller støtte sammen med opprørspoliti utenfor en politistasjon lørdag, etter først å ha revet ned master med det de hevder er kinesiske overvåkingskamera. 29 demonstranter ble pågrepet av politiet.

Været