Her er alle de nye Kværner-lærlingene i Verdal

Foran fra venstre: Henrik Fuglstad (Tekniske og allmenne fag), Marius Heggdal (Stillasfaget) Tale Bjørum Sundal (Tekniske og allmenne fag), Odin Fornes Sand (Tekniske og allmenne fag), Marcus Diesen (Stillasfaget), Yassin Ahmed Dawood (Sveisefaget), Jim David Jakobsen (Sveisefaget), Eskil Svartis (Mekanikerfaget), Tobias Haddal (Rørleggerfaget), Ola Johansen (Stillasfaget), Rami Saed (Rørleggerfaget), Patrick André Kverven (Platefaget), Christoffer K. S. Revdahl (Rørleggerfaget). Bak fra venstre: Karl S. Kværnan (Rørleggerfaget), Erik N. Næss (Platefaget), Jonas Schneider (Mekanikerfaget), Adrian Wastag (Sveisefaget), Markus Fuglem (Rørleggerfaget), Kristian André Rørmark (Mekanikerfaget), Christian Olsen (Lager-/logistikkfaget), Mathias Thorsen (Rørleggerfaget), Halvard H. Melum (Platefaget), Karl Anton Langli (Kran- og løfteoperasjonsfaget), Terje Kristiansen (Kran- og løfteoperasjonsfaget), Martin Loktu (Mekanikerfaget), Vemund S. Iversen (Platefaget), Tobias G. Granum (Tekniske og allmenne fag).  Foto: Kværner

Nyheter

I august startet 27 nye lærlinger på læretiden sin ved Kværner i Verdal. De er fordelte på åtte ulike fag. Med årets kull på plass er det nå totalt 66 lærlinger i et læreløp mot fagbrev ved bedriften.

- Det årlige inntaket av nye lærlinger kan på mange måter defineres som høstens vakreste eventyr. Å ta imot flott ungdom som har valgt å gå videre med sin yrkesutdannelse i Kværner både gleder og forplikter, forteller kommunikasjonssjef Tove Strand Trana.

Kværner er for øvrig den største lærebedriften i regionen.

- For oss er det viktig å være en trygg og god lærebedrift. Vi har stor fokus på helse, miljø og sikkerhet, og på å gi god faglig utvikling og mestring, påpeker Trana.

Her er navnet på alle de nye lærlingene:

Henrik Fuglstad (Tekniske og allmenne fag), Marius Heggdal (Stillasfaget) Tale Bjørum Sundal (Tekniske og allmenne fag), Odin Fornes Sand (Tekniske og allmenne fag), Marcus Diesen (Stillasfaget), Yassin Ahmed Dawood (Sveisefaget), Jim David Jakobsen (Sveisefaget), Eskil Svartis (Mekanikerfaget), Tobias Haddal (Rørleggerfaget), Ola Johansen (Stillasfaget), Rami Saed (Rørleggerfaget), Patrick André Kverven (Platefaget), Christoffer K. S. Revdahl (Rørleggerfaget), Karl S. Kværnan (Rørleggerfaget), Erik N. Næss (Platefaget), Jonas Schneider (Mekanikerfaget), Adrian Wastag (Sveisefaget), Markus Fuglem (Rørleggerfaget), Kristian André Rørmark (Mekanikerfaget), Christian Olsen (Lager-/logistikkfaget), Mathias Thorsen (Rørleggerfaget), Halvard H. Melum (Platefaget), Karl Anton Langli (Kran- og løfteoperasjonsfaget), Terje Kristiansen (Kran- og løfteoperasjonsfaget), Martin Loktu (Mekanikerfaget), Vemund S. Iversen (Platefaget) og Tobias G. Granum (Tekniske og allmenne fag).