Morgenrapporten:

Politiet måtte rykke ut til både full fest og overstadig beruset mann i sentrum

Politiet kunne melde om et par hendelser i Verdal natt til søndag.  Foto: Johannes Strand

Nyheter

- Det har ikke vært noen alvorlige hendelser, og det er jo bra, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Stig Roger Olsen, til Innherred søndag morgen.

Men, et par hendelser i Verdal kunne Olsen melde om. Den første fant sted klokken 00.19 i Vinne.

- Vi fikk melding om høy musikk og fest på en privatadresse. Naboene slet med nattesøvnen rett og slett. Politiet rykket ut og tok en samtale med både huseier og festdeltakerne. Det hele endte med at musikken ble dempet og det hele gikk i orden. Vi hørte ikke mer fra den kanten, forteller operasjonslederen.

Klokken 05.40 måtte politiet rykke ut nok en gang i Verdal. En overstadig beruset mann i Verdal sentrum trengte nemlig hjelp.

- Vi fikk ei melding fra Nokas om en overstadig beruset mann. En vekter hadde tatt vare på mannen. Politiet tok kontakt med vekteren og fant da denne berusede mannen også. Vedkommende ble kjørt hjem, kan Olsen fortelle.

Populære saker

Her er fem av våre aller mest leste saker fra lørdagen:


Dette skjer i dag

I dag er det Coop cup på Verdal stadion. Mange unge og lovende fotballspillere skal i aksjon, og Innherred setter stor pris på innsendte bilder. Dette kan du sende til redaksjon@innherred.no.

Det er også Levangermesterskap i baneskyting i formiddag. Dette foregår på Jøråsbanen på Ronglan.

Både i Verdal og Levanger er det åpen gård denne søndagen. I Verdal kan man besøke gården til Kristin Holmli Eklo og Arne Olav Eklo, mens i Levanger er det på gården til John Bakken på Marienborg det skjer.

I ettermiddag spiller Levanger FK hjemmekamp mot Hødd. Kampen kan du se direkte på innherred.no (+).

Været i dag

Slik ser værvarselet ut for Innherred i dag: