Tok hjem pokalen til stor applaus

Nyheter

Etter å ha gjennomført Lions vinter- og høstleiker i 30 år, startet lørdag årets høstleiker med fynd og klem på nye 30 år.

Overgangen fra vinterleiker til høstleiker har vært en suksess og Skallstuggu/Vulusjøen gir den flotte rammen rundt et slikt arrangement.

Arrangementsleder Arne Munkeby ønsket 67 deltakere med ledsagere og en stor gruppe Lionsmedlemmer fra Inderøy, Verdal og Levanger velkommen. Mange Røde Kors medlemmer var også tilstede i tillegg til musikkgruppa Kløvern og Okkenhaug musikkorps. Med en skikkelig salutt ble leikene formelt åpnet.

Som vanlig var det stor stemning blant deltakerne. Mange ser med spenning og glede fram til leikene. Her treffer de gamle kjente og får være med på mange ulike aktiviteter. Det var lettskyet vær og lett å gjennomføre de forskjellige aktiviteter som natursti, kjøring med ATV, hesteskokasting, øksekasting, snekkering av fuglekasser , Boccia og zip-line.

Selvsagt står grilling og servering av mat og drikke på programmet. Det er en viktig del av arrangementet. Her fikk lionsfolka mye å gjøre.

Siste program var utdeling av premie, medaljer og pokalutdeling og alle fikk sin fortjente hyllest. Etterpå avsluttet Håvard Okkenhaug fra Inderøy lionsklubb lekene. Han takket alle deltakerne og medhjelperne for god innsats og etter en kraftig salutt kunne alle dra heim etter en vellykket lørdags formiddag.

Lionslekene ble suksess nok en gang. Alle medlemmene fra klubbene i Inderøy, Verdal og Levanger synes det er trivelig å bidra. Denne aktiviteten gir noe tilbake til alle.

Snekkering av fuglekasser var også en av de aktivitetene deltakerne kunne være med på. Her har Jørgen Hallan et fast grep på hammeren, mens lions Svein Skjei er stødig veileder.  Foto: Jarl Limstrand

Lions høstleker Kalle Garli, alias Johan Møkkerbakken, kom tradisjonen tro til stor glede for alle. Han har en fabelaktig evne til å skape stemning og for mange av deltakerne er hans friske verbale og musikalske innslag et av høydepunktene under leikene.  Foto: Jarl Limstrand

lions høstleker Kjøring rundt omkring i landskapet ved Skallstuggu var et meget populært innslag. Mange av de som ikke var så friske til beins fikk her en mulighet til en spennende tur. Foto: Jarl Limstrand 

Naturstien inneholdt mange ulike poster og de ga en utfordring til deltakerne. Her er det Marianne Selseth og Knut Hjelde som gjør sitt beste for rett svar. Siste post på naturstien var presisjonskast av kongler i en bøtte. Her var det sjoladepremier å få. Foto: Jarl Limstrand