Hedret Gunnar Karlgård ved graven i Levanger

Vennskapssambandet markerer 50-årsjubileet for sambandet og vennskapet i helgen. Jubileet ble startet ved graven til sambandets første leder, Gunnar Karlgaard fra Levanger.  

Nyheter

I helgen markerer Vennskapssambandet Norge - Vest Balkan sitt 50-årsjubileum på Falstad med arrangementer og markeringer hele helgen. Det startet fredag ettermiddag med en minneseremoni ved graven til motstandsmannen Gunnar Karlgaard fra Levanger. Da deltok Falstadsenteret og Vennskapssambandet Norge - Vest Balkan ved å legge ned blomster ved graven til Karlgaard. Han var en sentral motstandsmann i Nord-Trøndelag, og ble brutalt torturert i Rinnans Bandekloster under 2. verdenskrig. Markeringen tok sted i øsende regn, men trompetfanfare og varmende ord sørget for en høytidelig stemning.