Har sett slummen i Bangkok på nært hold - viser bildene på basar

Arken. 

Nyheter

Tirsdag 15. oktober inviterer Stiklestad sokneråd til basar på Arken i Verdal. Margot og Bjørnar Klykken fra Levanger kommer med ferske bilder fra Bangkok.

Stiklestad menighet støtter flere organisasjoner både lokalt og globalt ved ofring i gudstjenestene.

Stiklestad sokneråd har opprettet en prosjektavtale med Det norske Misjonsselskap (NMS) om støtte til deres virksomhet i slummen i Bangkok. Midlene går til å drive en barnehage, Lovsangshjemmet, der barn fra fattige familier får mat og stell slik at mor kan ta en deltidsjobb for å tjene til mat for familien.

Dessuten drives Nådehjemmet, et hjem for unge gravide jenter, ofte utnytta i sex-industrien, og dermed utstøtt fra familien. Her får de bo under graviditeten og til barnet er to måneder. De får enkel opplæring i praktiske yrker slik at de kan klare å brødfø seg, og noen ganger får de kontakt med familien igjen.

Margot og Bjørnar Klykken har besøkt dette prosjektet og viser altså bildene på basaren.