Stillingsutlysningen klar: – Du vil være mye på farten for å bli kjent med lokalt næringsliv

Leder i interimsstyret for den nye Næringsforeningen i Levanger, Bjørn Asle Hynne, og næringssjef i Levanger kommune, Håkon Okkenhaug, under oppstartsmøtet.  Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

I midten av september var det oppstartsmøte for den nye Næringsforeningen i Levanger. Et interimsstyre er satt ned frem til årsmøte og generalforsamling til våren. Det består av Bjørn Asle Hynne (Aasen sparebank) (leder), Bjarne Håkon Hanssen (Kruse Larsen), Kari H. Skjærpe (Helse Nord-Trøndelag), Fredrik Byre (Berg Regnskap), Sissel Jørstad (K4 Kultur), Thomas Selseth (Levanger vel), Jorulf Lello (bonde/sivilingeniør) og Martin Sivertsen (Innherred Entreprenør). De to siste ble en del av styret 8. oktober, og valgkomiteen som har bestått av Arild Sand, Odd Einar Aarmo og Trude Hynne sier seg nå ferdige med styresammensettingen i denne omgang.