Tirsdag 5. november

Kom med trusler på døra. Politiet måtte rykke ut.

Politiet måtte rykke ut til en adresse på Verdal etter at en kvinne oppførte seg truende. illustrajonsbilde.  Foto: Berit Roald

Nyheter

Klokken 01.32 natt til tirsdag fikk politiet en melding fra en som følte seg truet på Verdal.

- Det var en dame som hadde vært truende. Hun hadde ringt på døren og kommet med noen trusler. Innringer fikk beskjed om å ikke slippe inn vedkommende. Vi sendte en patrulje til stedet, da var det ingen å se utenfor bygget. Patruljen snakket med melder, som var litt bekymret, forteller operasjonsleder Bjørnar Gaasvik.

- Vi kom ikke i kontakt med damen, men de to vet av hverandre, så vi har navnet hennes. Begge er fra Verdal, sier Gaasvik.

Måtte stoppe bussen

Klokken 07.31 tirsdag fikk politiet en melding av en bussjåfør som følte seg uvel i Åsen.

- Vi fikk melding fra en sjåfør som ikke følte seg skikket til å kjøre videre. Det ble sendt ut en ambulanse og bussen ble flyttet til Esso-stasjonen i Åsen. Det er sendt ut en annen sjåfør som skal ta over bussruten, sier Gaasvik.

Mohn tjener mest

Skattelistene ble tilgjengelige 5. november. Skattelistene viser at Trond Mohn tjente mest i fjor, nærmere bestemt 443 millioner kroner. På formuetoppen troner Kjell Inge Røkke med 18,6 milliarder kroner.

Trond Mohn troner øverst på inntektstoppen i Norge.   Foto: Marit Hommedal

Det samlede skatteoppgjøret for 2018 viser at lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende til sammen har betalt 514 milliarder kroner i skatt og avgift på inntekt og formue. 332 000 selskaper har betalt til sammen 85 milliarder kroner i skatt (unntatt skatteinntekter fra oljevirksomheten), skriver skatteetaten i en pressemelding.

3,2 millioner lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende fikk tilbakebetalt til sammen 40 milliarder kroner i årets skatteoppgjør, og 800 000 betalte restskatt på til sammen 25 milliarder kroner. For de som fikk skatt til gode var snittbeløpet 12 800 kroner mens snittbeløpet for de som fikk restskatt var 32 000 kroner.

Slik blir været i dag

Nedenfor finner du værvarselet for Verdal og Levanger i dag.